Stormy monday - Reisverslag uit Vancouver, Canada van otheo - WaarBenJij.nu Stormy monday - Reisverslag uit Vancouver, Canada van otheo - WaarBenJij.nu

Stormy monday

Door: Otheo

Blijf op de hoogte en volg

31 Augustus 2015 | Canada, Vancouver

Eerst even een nieuwe vlag toevoegen. Na de stars and stripes volgt de Canadese vlag. Hierna blijft het voorlopig rustig qua vlaggen.
Er was heel veel regen voorspeld aan de Canadese kust. Bij aankomst gisteren was het mooi helder, maar nu is het inderdaad koud en regenachtig. Een heel verschil met de hitte in Los Angeles.
Na een uurtje rondlopen in Vancouver ben ik gezwicht voor een lekker grote cappuccino met cheesecake. Afzien kan altijd nog... Vancouver lijkt een leuke en afwisselende stad maar op een regenachtige maandagmorgen is-ie misschien niet op zijn best. Veel is nog dicht.
Gistermiddag mooi geëindigd bij een kleine brouwerij met lekkere pale ales. Bovendien was het 'Happy Pizza Sunday' dus dat kwam wel heel mooi uit... Nu is het meer stormy monday. Tijd om zachtjes de Stormy Monday Blues te fluiten of te hummen.

Niet te hard natuurlijk want dan word ik uit het koffiehuis gezet, de regen weer in.
Een regenachtige groet uit Vancouver!

• 31 Augustus 2015 - 21:45

Joke:

Een regenachtige groet terug, de hemelsluizen worden hier ook regelmatig open gezet.
    Een plezierig verblijf in Vancouver en veel plezier bij het plannen van de komende weken.

• 31 Augustus 2015 - 23:12

Theo:

Dank je wel. Net nog even een knetterende spelfout uit het stukje gehaald. Niks van gemerkt toch?

• 01 September 2015 - 10:40

Joke:

Niets van gemerkt, de focus op spelling ligt ver achter me...